Friday, November 21, 2008

breakfast bake

This can be a breakfast food, also something you bring for a brunch or as well a short dinner. You can add whatever you like and have in your fridge, the same stuff you would put in your favorite omelette.
This is just the plain recipe:

1 can Cresent rolls (or the new recipe creation can, which is basicly the same as the cresent rolls, just without the perforations in the dough)

6 eggs

1 pckg ham (8 oz) chopped

2 cups shredded cheese

Pepper1/2 cup milk


roll out the cresent dough in a baking pan. spread ham over the dough.

beat milk, eggs and pepper in a batter bowl, than pour it over the ham.

Cover with cheese and bake at 350 F for about 25 min, until center is firm.

3 comments:

♥Kerstin♥ said...

Klingt auch sehr lecker, mein Mann mag zum Fruehstueck gerne sowas. Ich glaub das wuerde auch mir schmecken. Rote Paprika passt bestimmt auch gut dazu.

Im Forum wurde neulich von einem gefuellten Brot von Dir geschwaermt, koenntest Du da bitte mal das Rezept posten. Daaaaanke! Ich brauch immer mal ein Rezept fuer Besuche, und da wuerde das gut passen.

MiMa said...

Wann ist endlich Wochenende? So dass ich Zeit hab das mal zu probieren!
Hmm, das mit der roten Paprika hört sich auch gut an! Ich glaub, da mach ich zwei Hälften. Eine mit Schinken und eine mit Schinken/Paprika *g*

MiMa said...

Hab ein Ei weniger genommen und den Blätterteig aus der Kühlung, der ungefähr auf ein Backblech passt. Mir hat es sehr gut geschmeckt. Werde es noch mal mit Salami probieren.